Om osHistorien
om massweb

Massweb er en start-up virksomhed af 4 tidligere studiekammerater. Virksomheden blev oprettet for 2 år siden, vi har siden dannet erfarring i grafisk design, markedsførring og webudvikling, hvor vi løbende holder os opdateret i nyere trends.

Idag kommer 60% af vores kunder fra anbefalinger af andre, og vi stræber fortsat efter at bygge et mere troværdigt omdømme.
Vores kunder vil oftest have noget specifikt, og vi finder derfor altid den bedste løsning for kundens behov, uden at det skal koste for meget.

Teamet er bestående af 4 engageret personer, som har en bred vifte af kompetencer. Vi løser derfor, hos massweb, alle cases med højeste kvalitet.
Klik for neden for at læse mere om teamet, og hvem du skal kontakte for at få den bedst mulige hjælp.

Vores
kerneværdier

Et professsionelt tilgang

Vi sørger for, at have en professionel tilgang til alle cases. Dette styrker vores arbejdsprocess, så alle opgaver samt samtaler forbliver af høj kvalitet.

Overblik og deadlines

Overblik er et stærkt element for alle vores opgaver, da deadlines er vigtigt for alle vores kunder. Vi arbejder derfor også gerne ekstra aftener, for at de aftalte deadlines overholdes.

Et sikkert valg

Som kunde hos os kan du forvente et produkt af høj sikkerhed og kvalitet, da vi ikke går i kompromis med disse.

Vi guider dig
på din digitale rejse

Det er vigtigt for os, at en samtale hos os foregår som en ny oplevelse. Vi deler derfor at opgaven i steps for at skabe god overblik og struktur.

Vi har fokus på
det gode samarbejde

Vi sørger for at have god kommunikation med kunden, så alle vores cases løses med kunden i front. Du vil derfor som kunden blive guidet i forløbet, så du ikke er i tvivl om arbejdsprocessen.

Support 24/7

Vores support er klar til at stå til rådighed 24 timer i døgnet. Vi giver derfor en garanti for, at vi kan give en hånd døgnet rundt.


VIL DU SE HVAD VI KAN GØRE FOR DIN VIRKSOMHED?

Hos massweb tilbyder vi en række af ydelser, som vi former for den enkelte kundes behov. Vi arbejder i fleksible arbejdsstationer, og dækker en lang række af områder. Vi kan derfor helt sikkert finde en løsning til dig, så klik på tasten for neden for at læse mere om vores ydelser.

Se hvad vi laver