YdelserWEBUDVIKLING

En hjemmeside eller en webshop er jeres virtuelle identitet mellem jer og kunderne alle døgnets 24 timer. Det første indtryk er altafgørende for jeres hjemmesides popularitet. Er platformen svær at navigere rundt i, rodet, langsom at loade og eller lign. vil besøgende miste interessen og browse videre. Dette kan desværre være tilfældet, også selvom jeres indhold er dét de eftersøger. Her er det vi står til rådighed. Webudvikling er et vidt begreb, og vi omfavner både user interface og user experience.

RESPONSIV DESIGN

Man vil næsten vove og påstå i dag, at der ikke findes godt webdesign hvis det ikke er responsivt. Det er nemt at fatte sin mobil i bussen og surfe rundt på nettet, og andre situationer hvor ens computer ikke er et optimalt valg. Det er samtidig en fordel når man snakker om SEO, at din hjemmeside er responsivt til både computer, tablet og mobil. Det er nemlig noget som f.eks. Google vægter højt.

KONVERTER BESØGENDE TIL KUNDER

Få konverteret besøgende til reelle kunder. Det hænger sammen med responsivt design. Man vil få svært ved at hverve kunder, hvis hjemmesiden ikke har den funktionelle værdi for brugeren. Hjemmesidens indhold skal samtidig være inspirerende, aktuel og læsbar. Her er der tale om tekstindhold, billeder og øvrige elementer. Det er ikke nok med godt indhold, det skal også have et godt design.


MARKEDSFØRING

Det handler om at være troværdig før man når til, at kunne konvertere eller hverve potentielle kunder. Vi hjælper jer med alt SEO arbejdet i form af gode billedetekster, produktbeskrivelser, responsivt design (always mobile first, det er oftest her man vil ramme kunderne først), og vi skræddersyr en SOME strategi til netop dit/jeres behov. Vi vil fokusere på, at personliggøre jeres hjemmeside, så I kan identificere jer med den. For hvis I kan, så kan jeres brugere også.

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

Vi hjælper med annonceringer på de sociale medier, men jeres arbejde på de sociale medier har også stor værdi. Links fra de sociale medier er god trafik og Google kan lide det. Vigtigt er også loyale kunder, dvs. kunder der interagere på jeres opslag på det givne medie. Alt dette er slik for Google og det vil bære positiv præg i sidste ende for jeres virksomhed.

FÅ HJÆLP TIL AT FORSTÅ DIN MÅLGRUPPE

Hvad søger din målgruppe på for at finde dig på google? Vi anvender Google Ads til at finde de helt rigtige søgeord, der matcher jeres content. Det er vigtigt at vide, hvad ens målgruppe søger på, når de prøver at finde en ydelse som I måske udbyder. Udover Google Ads, vil vi holde øje med trafikken på din hjemmeside via Google Analytics.


HOSTING

Fordelen ved at vælge HOSTING hos os er, at så har du det hele samlet et sted. Du skal ikke ud at finde et andet sted at hoste din hjemmeside. Nej, vi klare det hele for dig. Samtidig tilbyder vi, at du kan oprette så mange mailkonti du har brug for. Vores servere overvåges døgnets 24 timer, og vi garantere en oppetid blandt de bedste.

99,99% OPPETID

Vi garantere en oppetid af din hjemmeside blandt de allerbedste på det danske såvel som den internationale marked. Din/jeres hjemmeside vil ligge på nogle af markedets mest stabile servere. Det garantere derfor en lovende oppetid på din eller jeres løsning.

HØJ SIKKERHED

Vi garantere at din hjemmeside vil være konstant under overvågning. Vi modtager straks en besked hvis din hjemmeside er nede og vi kan på den måde, løse problemet hurtigst muligt.